monter667 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 z silnikiem 2.8 193KM. Autko mam już ponad siedem lat i zrobiłem nim prawie 120tk a przebieg na dzien dzisiejszy to 323tk Generalnie nie miałem z nim większych problemów, naprawy raczej doraźne typu zawieszenie, układ wydechowy. Nic poważniejszego. Chciałbym nim trochę jeszcze pojeździć bo jest mi z nim naprawdę dobrze. Dlatego dołączam do forum aby skorzystać z Waszego doświadczenia. W zamian oferuję swoje 7 letnie. Nie jestem aczkolwiek mechanikiem. Pozdrawiam
rpieniaz Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Hey! Tutaj Rafal I Olga Nasze Audi mamy dopiero od jakiegos pol roku ale ilosc dobrych rzeczy , ktore moglibysmy powiedziec o "4 koleczkach" jest powalajaca! Od jakiegos czasu gdy tylko to mozliwe staramy sie cos zrobic sami Mamy nadzieje , ze uda nam sie tu poznac wiele ciekawych osob i nasze doswiadczenie w kwstii "audi" wzrosnie Pozdrawiamy
Piasek-6 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Witajcie, Powróciłem na forum po długiej przerwie i tym samym chciałem Was wszystkich pozdrowić i powitać ponownie.
Cycu699 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Witam. Posiadam Audi A4 B5 z silnikiem 1.9TDI 90KM , 2001rok produkcji. Autko kupiłem 1 Września, na liczniku miało przejechane ok. 190 000km. Dorzucam zdjęcia mojej A4 (zdjęcia jeszcze z aukcji) 5 !
Rekomendowane odpowiedzi