wrclaguna Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian80 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam mam mały problem z air bag B5-1995 1.6 ADP swieci sie jakies dwie minuty i gasnie wie moze ktos czy to wina demontarzu zegarow? wczoraj je demontowałem i wymieniałem zarowki a kiedy nie było zegarow właczylem zapłon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekodz Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Zastanawiam sie nad kupnem a4 b6, mam nadzieje ze pomozecie mi w wyborze odpowiedniego modelu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi87 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam, mam na imię Adrian, mieszkam w Oświęcimiu, do nie dawna jeździłem A3 1.9TDI, lecz przyszedł czas na zmianę. Po poszukiwaniu A4 B6, obejrzeniu wielu "bezwypadkowych okazji w idealnym stanie" natknąłem się na zadbany egzemplarz A4 B5 avant z 2000r po lifcie z silnikiem 1.9 TDI. Mam nadzieję że forum pomoże rozwiązać mi problemy związane z użytkowaniem tego modelu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi2807 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Chciałem się przywitać na forum:siema: Wadlek Jestem nowy na tym forum.Nie posiadam Audi tylko vw ale dużo wspólnego mają więc chcę się czasem podzielić z Wami jakimiś informacjami i odwrotnie. Pozdrawiam wszystkich:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon10641 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Cześć, jestem Adrian. Nowy na forum:wink: nie posiadam A4 lecz octvie 1,9 TDI (2001). Zarejestrowałem się na forum bo szukam informacji odnośnie a4 bo z tatą przymierzamy się do zakupu auta z dużym bagażnikiem i oszczędnym dieslem. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol9121 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam wszystkich kolegów na forum (Częstochowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Kolego tu się tylko witamy ( rozwiązania problemu szukaj w dziale technicznym ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam, Moja skromna osoba bardzo sie cieszy, ze moze wstapic do grona ludzi ktorzy maja swietny gust jesli chodzi o wybor auta... Nie ciesze sie natomiast z tego, ze moj nowy nabytek stoi aktualnie u mechanika i czeka na diagnoze, po tym jak po 700 km podrozy po niemieckiej banie musialem pchac pod gorke ponad kilometr do najblizszego zjazdu problem opisze w najblizszym czasie, bo historia ogolnie dluga... Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi