maly_sz Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Witam Wszystkich, mam na imię Maciek, ostatnio nabyłem A4 B5 1997 1.8T Quattro Piękny 16 latek, takich aut już nie robią Chętnie poznam innych maniaków na Spocie w Arkadii Pozdrawiam
marek750 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Cześć, mam na imię Marek, jestem z Dąbrowy Górniczej i posiadam Opla Signum. Jest to już któryś z kolei Opel w rodzinie. Dlaczego nie wybrałem Audi? Obie marki mi się bardzo podobają, ale niestety Ople nie są tak "chodliwe" jak Audi oraz są trochę tańsze gdy porównamy te same roczniki i wyposażenie. Audi zaczęło mi się strasznie podobać dopiero gdy się pierwszy raz przejechałem A3 Sportbackiem Kol. Adamka z Siemianowic Śląskich. Całkiem inna jazda niż w moim Signum. Następna w planach była Insignia, ale coś czuję że chyba zmienię markę. Tak aktualnie wygląda mój Sig: A tak wyglądał po kupnie w 2009r Pozdrawiam
kolko90 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Witam mam na imię Mariusz i od ponad miesiąca posiadam Audi A4 2,5 tdi 110 kw 2000r.
Dawid3050 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Witam wszystkich, od stycznia tego roku śmigam a4 b5 z 1998, ale kilka rzeczy z lifta się znalazło Czy zadowolony z zakupu? Jak najbardziej Moje pierwsze auto, więc ADR w zupełności wystarczy. Pozdro:wink:
Świderbragga Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Siema jestem Marcin mam Audi A4 w Dislu. Warszawa Pozdrawiam
giernol Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Witam Witam:) Miło mi dołączyć do grona fanów (albo nawet fanatyków) OOOO. Jestem Marcin :DDD Zarejtrowalem sie tutaj z mysla o tym, ze dzieku wam i temu forum uda sie mi zakupic moje pierwsze (porządne) cztery kółka, oraz ze po takowym zakupie bede mogl sie tu udzielac:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi