klysek Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edittttt Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam wszystkich. Miała być C-klasa wyszła B5 jak w profilu, a że to moje pierwsze Audi i zauważyłem pierwsze usterki i "usterki", to będzie pewnie sporo pytań. Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztormiak Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Mam na imię Arek i od dziewięciu lat jestem posiadaczem a4 b5:thumbup1:. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witamy:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witamy:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu03 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam Mam problem ze skrzynią automatyczną w mojej Audi. Skrzynia pracuje TYLKO na 3 biegu, nie zmienia nic, ani w górę ani w dół.. VAG pokazuje mi błąd czujnika G38, po wymianie NA ZAMIENNIK i wykasowaniu błędu, żadnych zmian. Zamieniłem z powrotem czujnik na oryginał, po wykasowaniu błędu wszystko gra lecz przejadę jakieś 2-3KM i skrzynia znów pracuje tylko na 3 biegu.. Zauważyłem też że jadąc stałą prędkością na D około 80KM/H skrzynia na około minucie wrzuci bieg 4 i wszystko gra, po zatrzymaniu się rusza z 1 i zmienia biegi jak powinna. Jednak po przejechaniu w miescie paru KM znów to samo, w trasie jak już wrzuci tą 4 to wszystko pracuje normalnie. Co może być przyczyną? Gdzie szukać rozwiązania? Pomocy! Olej, filtr i uszczelka misy zmienione parę dni temu.. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcix1221 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam klubowiczów Nazywam się Rafał, jestem z kotliny kłodzkiej, aktualnie jeżdżę A4 B6 z 2002 roku mojego ojca, ale powoli szukam jakiejś ciekawej sztuki A4 B5 z benzynowym motorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam Kolego tu się tylko witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziczanin Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam wszystkich użytkowników forum!!! Jestem Marek, użytkuję moją b5 od 6 lat i coraz bardziej podoba mi się to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi