Gość majkel Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 chciałem sie przywitać, jestem nowy, na razie szuakm Audi A4 najlepiej w wersji Avant i pewnikiem z silnikiem 1.8T być może ale to się jeszcze okaże :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimek Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 :hi:hej tu bimek klodzko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autowest Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 mam problem w moim autku zapaliła się kontrolka poduszki odczytałem błedy i wyświetliło 1794 oraz 1300 czy może mi ktoś powiedzieć co to znaczy bo nie było opisu. Aha chodzi o audi a4 avant z 2003 silnik avf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witaj bimek w klubie odpowiedz na pytanie znajdziesz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witaj majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasssw Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 wszystko ładnie pięknie ale to nie dział od zadawania pytań, zadaj pytanie na odpowiednim forum a napewno otrzymasz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasssw Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 witamy i miłej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasssw Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 witamy i udanych poszukiwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordneos Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy A4 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 witamy na forum pytanie zadaj w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 powitac nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor S4 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 jestem Wiktor z Mrozów.Witam wszystkich klubowiczów A4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 WItam uzupełnij swoj profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi