lucano Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam, Bedę sie staral kupic jakas B6 w TDI z małopolski. Jak ktos ma do sprzedania prosze o kontakt.
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Witamy na forum Zaglądnij do wątku na Kraków i Małopolskę.
Dar0717 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Darek. Od niedawna jestem posiadaczem wymarzonej a-czwórki ;]
ziolek75 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów, z pozdrowieniami ziolek75
hoodini Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Od sierpnia 2013 jestem posiadaczem a4 B6 kombi z 2003r. Od jakiegoś czasu jestem też zarejestrowany na tym forum i przyznam się,że zaglądałem tu szukając odpowiedzi na różne pytania bez przywitania się.Przepraszam,ale jednocześnie liczę na wyrozumiałość z Waszej strony.Mam też nadzieję,że tak jak do tej pory znajdę tu pomoc w tematyce dotyczącej tej marki,gdyż jest to moje pierwsze audi i jestem w nim zakochany,a do tego jestem przewrażliwiony na punkcie każdej nawet najmniejszej usterki.Jeśli jakąś znajdę to zaraz muszę ją zlikwidować,bo jak się okazało w 10 letnim aucie zawsze coś się pojawi czego nie można było zlokalizować podczas zakupu.Dlatego liczę na Waszą pomoc w przyszłości i jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam!!!
witold86 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 witam wszystkich mam na imię Michał ale mówią na mnie witold jestem z Malborka ,od niedawna posiadam audi a4 z 98 roku i mam parę problemow związane wlasnie z tym autem stad informacje na forum przydały mi się i postanowiłem do was dołączyć
darqkepno Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i fanów A4 w szczególności
Rekomendowane odpowiedzi