TzeT Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Witam, Tomek z tej strony z JG, kilka dni temu sprzedałem swoją A3 i szukam a4 b6 w benzynie 1.8T lub 2.0 w sedanie Gdyby ktoś widział ładny egzemplarz i może polecić chętnie sprawdzę, szukam dwa tyg i jest ciężko .. a od prywatnej osoby to już w ogóle. Mam pare linków chętnie się podziele do wglądu i waszej oceny ale nie wiem czy tutaj mogę wstawić czy zakładać nowy temat w dziale "zakup kontrolowany" Pozdrawiam
Rafale4 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Witam nazywam się Rafał Spałek kupiłem rok temu a4 b6 1.8t multitronic. Autko ma przejechane 190 000, zaraz na początku wymieniłem rozrząd,olej w skrzyni.
dero1981 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Witam wszystkich... ... ze względu na to że jestem początkujący na forum, w ogóle jakimkolwiek forum, więc proszę o zrozumienie jeśli zrobię coś nie tak... A więc mam na imię Jarek i posiadam Audi a4 B7 2005r , 116KM i chciałbym powitać wszystkich miłośników tej fantastycznej marki.
Rekomendowane odpowiedzi