kamilelektryk Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Cześć Mam na imię Kamil. Nie jestem jeszcze posiadaczem Audi, ale zamierzam w tym roku zostać, mam nadzieję szczęśliwym, nabywcą Audi A4 B7 Avant.
Franek1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Od Kwietnia tego roku jestem posiadaczem A4 B5 Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia
gallus73 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jestem posiadaczem audi a4 b8, pozdrawiam dla wszystkich.
kapsel71 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Ja nazywam się Marek i mieszkam we Wrocławiu, obecnie jeżdżę Audi A4 B6 2.0 131km[ALT] w pakiecie s-line. Mam nadzieję że znajdę na tym forum pomoc gdy będę jej potrzebował, jak i sam postaram się pomóc, gdy tylko będę potrafił. Pozdrawiam.
szmuk Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Jeżdżę A4 B5 2.8 quattro 24V. W autko jest co robić, więc liczę na znalezienie odpowiedzi na tym forum. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi