mebleusz Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 witam wszystkich wroclawiakow i do zobaczenia pod milenijnym w niedziele !
asasino Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, mam na imię Arek i zostałem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 dlatego z wielką przyjemnością chciałbym dołączyć do klubowiczów A4. Mam nadzieję, że będę mógł podzielić się swoimi doświadczeniami i wiedzą na temat tego auta w przyszłości, niestety dopiero rozpoczynam przygodę z A4 więc liczyłbym częściej na rzetelną pomoc informacyjną na temat tego pięknego pojazdu . Będzie mi miło jeśli zostanę przyjęty do grona fanów Audi. Pozdrawiam Wszystkich !
mebleusz Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 widze, ze szybkie powitanie czekam w takim razie na akceptacje mojego konta, tak abym mogl pisac na forum , pozdrawiam !
Gość cwiara Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Witamy na forum i zapraszam na http://a4-klub.pl/dolnoslaskie-80/spoty-wroclawskie-5637/
Wikinga Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Od prawie roku posiadam Audi A4 b6 2004r 1,9tdi 101km. Dziękuję za porady z których już skorzystałem i mam nadzieje dzielić się z wami również moim doświadczeniem
Rekomendowane odpowiedzi