piotrekkul Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 witam .. nie dawno kupilem audi a4b5 2.8 i pasowalo odwiedzic wasze forum .
Robert-RR Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam serdecznie forumowiczów A4-klub. Mam na imię Robert, pochodzę z okolic Radomia. Do tej pory byłem głównie użytkownikiem marki BMW, ale od wczoraj jestem użytkownikiem Audi A4 B8, więc z czystym sumieniem mogłem się tutaj zarejestrować . Jestem moderatorem na forum BMW, więc postaram się nie stwarzać tutejszym moderatorom problemów i zabierać ich cennego czasu Pozdrawiam Robert
karol1985 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 3.0 220 km quatrro i chciałem się przywitac ze wszystkimi Pozdrawiam
PavełBdg Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć wszystkich , Paweł z Bydgoszczy , potencjalnie rozpoznawalny po ksywie Ciapek na innych forach. Obecnie poruszam się B6 3.0 V6 i na razie tak też pozostanie Pozdrawiam wszystkich ! Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez PavełBdg
Rekomendowane odpowiedzi