musti Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Siemanko Zapraszamy na lokalne spoty kolego
jose07 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich Jestem z Krakowa, nie posiadam za dużo wiedzy na temat motoryzacji ale chętnie się nauczę, od pół roku mam audi a4 b5 Pozdrawiam Jasiek
przemek2204 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Po roku użytkowania A6 C6 przymierzam się do zmiany na trochę zgrabniejszą B7. Pozdrawiam Wszystkich!
Aras A4 Quattro Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem z Łodzi, zalogowałem się do klubu bo potrzebuje informacji na temat dobrego warsztatu blacharsko lakierniczego, musze naprawić autko bo dwa dni temu miałemkolizję drogową. Nie miałem jeszcze nigdy kolizji i nie wiem gdzie mógł bym dobrze naprawić autko. Pozdrawiam Arek. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Aras A4 Quattro
michalx2335 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam jeszcze raz, mam nadzieję, że dzięki temu forum wzajemnie pomożemy sobie w rozwiązywaniu problemów z naszymi autkami i nie tylko ;-) Od jakiegoś już czasu posiadam B6 w PB i póki co jestem z niej zadowolony i oby tak dalej. Pozdrawiam ;-)
Rekomendowane odpowiedzi