bOOOOrowiaczek Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Witaj! Na pewno spotkasz kogoś ze swoich okolic
bartqwr Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Ostatnio nabyłem piękną Audi A4 od uzytkownika z forum - dziękuję za możliwość wybrania z pośród waszych perełek w dziale Sprzedam To B6 1.9 TDI 2003 r. z silnikiem AWX (chip 170hp), leci jak rakieta Bartosz Edytowane 13 Września 2014 przez bartqwr
SebaM Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Witam Wszytkich Ostatnio nabyłem piękne Audi A4 B7 V6 2005r. z 3 litrowym silnikiem diesla o mocy 204 KM i napędem Quattro ! Auto prowadzi się znakomicie... jest czym depnąć... ! Jestem z okolic Częstochowy. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
arek_cccp Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Witam jestem z okolic Krakowa a dokładniej Stojowice. Aktualnie jestem w trakcie poszukiwania b6, gdyby ktoś miał ciekawego Bexa na sprzedaż to chętnie pogadamy; ). Pozdrawiam. Edytowane 13 Września 2014 przez arek_cccp
Rekomendowane odpowiedzi