Kraraf1410 Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Witajcie. Miło mi poznać Wasze szanowne grono. Zakupiłem A4 B6 troszkę potargane przez życie ale ważne że mechanicznie OK. Czeka mnie troszkę pracy "małyszku", bo muszę zrobić: 1. cieknący EGR - planuję go zaślepiś i wywalić z kompa 2. troszkę elektroniki - światełka, żaróweczki, manetka świateł drogowych 3. chcę mieć pełnego FIS-a - procedurę już poznaję dzieki WAM 4. polerka lakieru 5. jakieś fajne alusy 16 - obecnie mam fajne 17 z A3 ale ET 56 nie robi żadnego niestety wrażenia 6. czujnik zderzeń bocznych z końcówką D - szukam już gdzieś na necie 7. Mam nawigację vdo dayton ale brakuje ekranu i nie wiem czy to warto ruszać Ogólnie muszę go dopieścić. Zastanawiam się nad zwiększeniem mocy. Poprzednią Fabie 1.9 SDI 64KM podniosłem na 160KM. Jechała fajnie ale trakcja fatalna. Ogólnie to forum to moja codzienna wieczorna lektura Jeszcze raz Was pozdrawiam. :-)
artur_olk Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Witam, Jestem z Olkusza. Od niedawna posiadacz A4 B5 (wcześniej Audi 100). Liczę że ciepło mnie tu przyjmiecie ;-) Pozdrawiam! Artur Edytowane 13 Września 2014 przez artur_olk
fanKubka Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Cześć, jestem Paweł. Kilka tygodni temu, wszedłem w posiadanie A4 B5 1.9 TDI AFN. Rocznik 2000 po pełnym lifcie. Moje plany na zimę to podniesienie mocy o 25-30%, rzecz jasna przy jak największym udziale własnym w poczynionych modyfikacjach. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi