zbik0 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Witam. Jestem nowicjuszem na forum i od niedawna posiadaczem Audi : Model A4 B5 Avant z 1999r. Silnik benzynowy 1.8T 150 KM o kodzie APU Napęd FDW Skrzynia manualna Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów
Rockstone85 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Cześć wszystkim, pozwoliłem sobie dołączyć do klubowiczów audi, ponieważ w niedługim czasie zamierzam zamienić mój dotychczasowy samochód (Carisma 1.6 2001r) na Audi, prawdopodobnie A4 B5 w kombi, co do silników jeszcze nie zdecydowałem. Liczę na informacje zawarte na tym forum. pozdrawiam wszystkich Edytowane 1 Października 2014 przez Rockstone85
Rabbiter Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Witam wszystkich nie posiadam Audi , lecz mam kilka części do tej Marki i konto założyłem po to aby was nimi obdarować
michal22 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Siemano. Skoro wypada się przywitać to też tak czynię Z tej strony Michał - Tomaszów Maz. Mój nabytek to Audi A4 b5 2000 r. 1.8 pb+lpg. Jest kilka rzeczy do zrobienia, np. zawieszenie, błąd komputera związany z lpg albo brakiem katalizatora - to będzie ustalane. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi