P_M Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczòw
Gość cwiara Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Witam na forum i zapraszam na :arrow2: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5304-spoty-wroclawskie/ Edytowane 13 Października 2014 przez cwiara
leni0 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Witam wszystkich od tygodnia jestem szczesliwym (mam nadzieje ) posiadaczem audi a4 b5 2.8 quattro pozdrawiam
kshysiek Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Cześć wszystkim nazywam się Krzysiek i pochodzę z miasta Olsztyn. Mam Audi A4 B5 Avant od roku, auto rewelacyjne. Mam nadzieję, że posłużę na tym forum przez dłuższy czas. Pozdrawiam!
dawidlr10 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Cześć Panowie (i Panie ;d) Jeszcze nie jestem posiadaczem audi, jednak bardzo cenię tę markę. Skłoniło mnie to do kupna Audi A4 B5 i stąd moja obecność tutaj. Za chwilę stworzę kolejny temat, bo będę chciał żebyście Wy forumowicze, rzucili okiem na coś co ja mam na oku ;d Pozdrawiam!
aareks Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Czesc , jestem arek, jestem uzalezniony od samochodow od kilku lat.
Rekomendowane odpowiedzi