krzysztof509 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Witam na imie mam Krzysiek pochodze z Bielska mam 25 lat a moje autko to audi a4 b6 cabrio, mam nadzieje ze uzyskam cenne wskazowki i pomoc w obsludze mojego samochodu, pozdrawiam wszystkich Edytowane 20 Października 2014 przez krzysztof509
Kamil93p Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Witam serdecznie!Jestem świeżo upieczonym posiadaczem Audi A4 B6 1.8T Quattro w sedanie Jest to moja pierwsza przygoda z Audi, dlatego chętnie dowiedziałbym się o tym samochodzie paru rzeczy Mam w planie już na początek parę modów, dlatego niezbędna będzie mi wasza pomoc, za którą byłbym niezmiernie wdzięczny. Na pewno odwdzięczę się tym samym w przyszłości jeśli już będę znał odpowiedź na pytania Na co dzień zajmuję się fotografią i pracuję w miejscowej filharmonii Dlatego fotek nie zabraknie, póki co czekam na rejestracje i będę ruszał z tematem Pozdrawiam!
Pawel_a4b6avf Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Witam wszystkich, mam na imię Paweł, 26 lat. Od 2 miesięcy szczęśliwy posiadacz A4B6 Avant. Mam nadzieję, że odnajdę tu porady i odpowiedzi na wszelkie pytania. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi