TSz76 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Od niedawna jestem właścicielem B6 s-line. To moje czwarte auto tej marki(wcześniejsze były starszymi modelami). Sentyment jednak pozostał . Część rzeczy jest w niej nowe, więc chętnie będę korzystał z porad bardziej doświadczonych, szanownych kolegów. Pozdrawiam.
reeb4 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Od niedawna jestem właścicielem B6 s-line. To moje czwarte auto tej marki(wcześniejsze były starszymi modelami). Sentyment jednak pozostał . Część rzeczy jest w niej nowe, więc chętnie będę korzystał z porad bardziej doświadczonych, szanownych kolegów. Pozdrawiam. Witam
TSz76 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Dzięki i pozdrawiam. Od niedawna jestem właścicielem B6 s-line. To moje czwarte auto tej marki(wcześniejsze były starszymi modelami). Sentyment jednak pozostał . Część rzeczy jest w niej nowe, więc chętnie będę korzystał z porad bardziej doświadczonych, szanownych kolegów. Pozdrawiam. Witam Dzięki i pozdrawiam.
AGGA Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Witam całe forum Mam na imie Agnieszka i znalazłam Was przekopując internet... w poszukiwaniu pomocy, strona jest świetna i napeweno stanę się stałą bywalczynią ... jeżeli oczywiście uda mi się naprawić moje a4. pozdrawiam i życzę spokojnej nocy. Mam nadzięję , że dobrze się przedstawiłam a ewentualne wpadki mi wybaczycie jestem nowa i dopiero sie uczę
Rekomendowane odpowiedzi