kamilv6 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Cześć wszystkim forumowiczom i użytkownikom. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem A4 avant 2007 BRD, auto zakupiłem od prywatnego użytkownika. Mam nadzieję, że będę zaglądał tu częściej, gdyż interesuję się motoryzacją. Wcześniej jeżdziłem mazdą, subaru, citroenem i reanult. Jest to pierwszy Niemiec w rodzinie, mam nadzieję, że nie jedyny )) pozdrawiam!!!! Kamilv6 (ps. te v6 to po silniku v6 z mazdy) Edytowane 6 Stycznia 2015 przez kamilv6
steephan Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam Wszystkich Niedawno zakupiłme B8 więc postanowiłem dołączyc do społeczności Pozdrawiam
piciuok Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Powitać grono użytkowników A4 jak i innych. Od 3 tygodni w posiadaniu mam Audi A4 B5 '97 z jednostką AHU bez bajerów w wyposażeniu ) Wcześniej Skoda Favorit więc przeskok jest ogromny Pozdrawiam wszystkich, mam nadzieję, że nie zajdę nikomu za skórę Przy okazji, Szczęśliwego Nowego Roku!
Lisu99 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Prosze o wyrozumiałość, nigdy nie interesowalem sie zbytnio motyryzacją ale postanowiłem to zmienić. Zobaczymy jak pójdzie...
MONIA C. Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich klubowiczów. Od 3 lat jestem posiadaczką Audi A4 B5 avant z silnikiem 1,9tdi AFN. Jestem z województwa kujawsko-pomorskiego.
lunatic Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich klubowiczów. Od 3 lat jestem posiadaczką Audi A4 B5 avant z silnikiem 1,9tdi AFN. Jestem z województwa kujawsko-pomorskiego. witamy
Rekomendowane odpowiedzi