Kryniu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacoR0 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam wszystkich serdecznie. Od jakis 2miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem A4 B6 Avant z silnikiem 1.9TDI 130KM. Ja chcialem 1.8T ale niestety zona sie nie zgodzila Ogolnie to mam szerokie plany co do mojej nowej bryczki zaczynajac od spryskiwaczy miegkowych/ledow/chip itd. Postaram sie wszystkim na bierzaco chwalic na forum Pierwszy test mojego nowego samochodziku juz w niedziele 1100km do pokonania Sorry za brak Polskich znakow ale z fona pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrath Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam ziomka z mego miasta Miłego użytkowania samochodu jak i forum :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4b83.0tdi Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam, po sześciu latach jazdy b7 2.0 tdi 205km przesiadłem się do B8 3.0 TDI. Już 333KM / 662Nm . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz500rad Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtronik Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam wszystkich i pozdrawiam Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibaba1979 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam wszystkich Audi-maniaków z Kutna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarcinn Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam wszystkich klubowiczów, użytkuję a4 b5 1999, na razie bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERZAN Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam Panowie czy któryś potrafi mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czougu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witamy na forum i zapraszam na http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5304-spoty-wroclawskie-sobota-info-pierwszy-post/ następnym razem! udanej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helka Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam serdecznie szanownych forowiczów Mieszkam w Krakowie, Audi jeszcze nie posiadam, ale głęboko się zastanawiam nad A4 B6 kombi 1,9TDI z fabrycznym tuningiem MTM silnika do 170KM (wóz znajomego, jeszcze nie oglądałem ze względu na odległość. Kolega jest z Rzeszowa) Na razie jeżdżę Hondą Accord '99 1,8vtec, a w wolnych chwilach Suzuki DL650 Vstrom:)) Samochodem jeżdżę bardzo dużo, motocyklem chciałbym więcej:)) Nie ukrywam, że przed zakupem wcześniej wspomnianego Audi będę chciał poczytać na forum na temat tego, czy wzięty przeze mnie na celownik egzemplarz to dobry wybór. Jeżdżę naprawdę sporo, przez co potrzebny jest mi samochód naprawdę bezawaryjny i w miarę niedrogi w eksploatacji. No ale rozgadałem się nie w temacie. Pozdrawiam wszystkich, i do zobaczenia w innych tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Uszanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 miło powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam Krzycha pomorze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luter Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi