młody lbn Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Pozdrowienia ze wschodu Poszukuję fajnej a4 więc gdzie mógłbym się dowiedzieć więcej jak nie tutaj ?
Gość zdeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 witaj kolego młody lbn i udanych poszukiwań
adamq Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam, witam! Kolega dobrze kombinuje :biggrin:
lukaszszostak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam wszystkich klubowiczów! Zapisałem się na forum, bo planuję zakup B6 w ciągu najbliższego miesiąca. Mam nadzieję, że znajdziecie chwilę, żeby mi pomóc. Parę konkretnych pytań napiszę w nowym wątku. Życzę miłego odpoczynku w ostatnich godzinach świątecznego lenistwa! Pozdrowienia z Wrocławia,
lukaszszostak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witamy _________________ Metallica - FUEL!! Tomek Hahaha :-) Kiedyś jak jeszcze nosiłem czarne t-shirty i długie pióra, prowadziłem jedną z większych stron o Metallice w Polsce. Już prawie o tym zapomniałem! Aż mi się łezka w oku zakręciła, jak sobie przypomniałem dawne dzieje
wowo Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Przeglądam forum już dłuższy czas, jednak bez zarejstrowania. Jestem z Łomży i od jakichś 8 lat pomykam audikami. Co prawda nie było to A4 :biggrin: W tej chwili jest to A6 1999r 2.5 TDI AFB 188PS i 275Nm Pozdro dla wszystkich.
wiki Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hejka, witamy w szeregach audimaniaków tj. uzależnionych inaczej
Rekomendowane odpowiedzi