c4linka Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam serdczenie, od dzisiaj stalam sie szczesliwa posiadaczka A4 B7 w sedanie z konca 2006 roku i stwierdzilam, ze fajnie bedzie dolaczyc do forum;) Pozdrawiam Ewa
Bascior Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam Klubowiczów! Cześć, jestem Sebastian mam 37 lat i jestem wierny marce Audi od zawsze, obecnie posiadam model A4 b6 1.8 T BFB. Jestem pierwszy raz na forum wiec bardzo licze na waszą pomoc w kwestiach obycia w waszej społeczności, ze swojej strony oferuje pomoc w temacie napraw czysto mechanicznych z racji wykonywanego zawodu, oczywiście z zaznaczeniem ze posiadana wiedza i wolny czas na to pozwolą Pozdrawiam!
wujek496 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 witaj. Coraz więcej nas w świętokrzyskim. W klońcu może jakiś spocik w Kielcach się zrobi.
Miruta Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam wszystkich na forum mam na imię Mirek. W końcu mam pierwsze Audi A4 B5 automat, choć długo to trwało ale jest Pewnie będę potrzebował trochę informacji do modów, ale to wszystko powoli. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi