marekgad Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam, szukam audi a4 b8 obecnie jeżdżę a3 i szukam ,,nowego,, auta
Audiola7 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Jestem Mirek Mieszkam w Bycine woj śląskie Niedawno kupiłem a4 b6 1.8t w sedanie wcześniej jeździłem e46 też w sedanie tylko że w dieslu pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych świąt spędzonych w gronie rodziny Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Audiola7
wmar9 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam. Zgubił mi się sygnał przy zostawionych światłach po wyłączonym śliniku, a wraz z nim sygnał rezerwy paliwa. Audi a4 b6
przemek882 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Prawdopodobnie padł Ci brzeczek w liczniku
wmar9 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 znasz może jakiś sposób jak to naprawić? czy trzeba kupować cały licznik?
TOP_TRADE Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Wesołych Świąt Mokrego dyngusa Życzy świerzak z Wałbrzycha Mój świerzy zakup (dziś w nocy:) dla żonki A4 B5 2000r kombi 2.5 tdi automat ps: Jeżeli jest taka możliwość prosił bym o pomoc dobrych ludzi możecie polecić kogoś z Wałbrzycha lub ( okolic) potrzebóję zrobić diagnostyke komputerową auta no wiecie skrzynia silnik itd autko świerzo zakupione i chciałbym wiedzieć co trzeba w nim zrobić na poczatek z góry dziękuje pozdrawiam Mariusz Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez TOP_TRADE
rafal1234567899 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam nazywam się RAFAŁ i chciałbym rozpocząć przygodę z A4 a dokładniej B6 dlatego też od jakiegos czasu poszukuje swojego egzemplarza
Rekomendowane odpowiedzi