Banan9669 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam wszystkich fanow i posiadaczy audi Pochodzę z Kotliny Kłodzkiej. Moje pierwsze autko to była Audi 80 b4 2.3 Quattro avant ale ze względów ekonomicznych trzeba było przesiąść się na dieselka i na cel poszła A4 B6 1.9 130km Pozdrawiam wszystkich:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediosa Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich posiadaczy AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_a4b6avf Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 a witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudzio87 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam wszystkich posiadaczy Audi oraz maniaków tej marki! Nazywam się Paweł i od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b5 z silnikiem 1.9 TDI 110KM. Dodam, że jest to mój pierwszy z prawdziwego zdarzenia samochód (mowię tak, bo pierwszym był Fiat Cinquacento, a nie oszukujmy się - z samochodem nie miało to wiele wspólnego ) Zajrzalem tu, bo jestem zielony jesli chodzi o kwestie motoryzacyjne i pewnie nieraz będę potrzebował rady i pomocy przy mojej furze Dlatego proszę o wyrozumiałość, a ja ze swojej strony obiecuję, że zanim zadam pytanie wcześniej przepyram całe forum, czy oby już wcześniej mój problem nie był poruszany. Jednak mam nadzieję, że moje Audi obdarzy mnie taką miłością jak ja je i nie będzie mi stwarzało problemów, a co za tym idzie będę tu na te forum zaglądał tylko z ciekawośi Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivierofm Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Siemka, witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek2 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Serdecznie witam użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maszczu Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender88 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi