darusch Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam.Pora na przywitanie się, bo wielkimi krokami zbliża się zakup wymarzonego auta Obecna Viki zostanie zamieniona na A4 B8...Może jest ktoś w okolicy i będzie miał kiedyś ochotę na jakiś mini spot?Pozdrowienia z Ingolstadt!
A4b62003 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam! Od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 1.9tdi AWX z 2003 roku.Niestety nie trafiłem do końca na najlepiej utrzymany egzemplarz.... Ale powoli doprowadzam go do porządku. I zaczynam swoją przygode(chorobe) z modami itp:) Pozdrawiam wszystkich
sambo Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witaj Dozobaczenia na drodze Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witamy na forum i zapraszamy do ekipy lubelskiej http://a4-klub.pl/index.php?/topic/76243-spociki-lubelskie-najblizszy-spot-niedziela-21062015r-godz1700-arena-lublin-parking-sektor-f/
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witamy na forum i zapraszamy do ekipy lubelskiej http://a4-klub.pl/index.php?/topic/76243-spociki-lubelskie-najblizszy-spot-niedziela-21062015r-godz1700-arena-lublin-parking-sektor-f/
maniek 84 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam serdecznie Od 13 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 B5 1.6 ADP rocznik 97.Moje audi zostało sprowadzone z zagranicy a dokładniej z niemiec,na początku byłem sceptycznie nastawiony co do silnika nie jest to 1.8T które chciałem ale napewno i tak kupie ale teraz nie żałuje nie mam z nim żadnych problemów jedynie gwintowane zawieszenie(polskie kochane drogi)daje o sobie znać i pewnie niedługo trzeba będzie się za nie wziąć Pozdrawiam
maniek 84 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 odwiedzałem już forum wiele razy gdy szukałem czegoś związanego z audi a4 b5 i zawsze znajdywałem coś co mnie interesowało teraz będę mógł dowiedzieć się więcej trochę upiększam czwóreczkę wizualnie napewno będę korzystał z porad klubowiczów
PiotrCz Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam wszystkich serdecznie . Mam na imię Piotr, pochodzę z małej miejscowości Wojakowa. Posiadam A4 B7 Avant 2.0 TDI BPW . Pozdrawiam wszystkich.
audica97d Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Siema Właśnie spełniłem moje marzenie kupując audi a4 b5 1.8t quattro audi interesuje się odkąd mój tata kupił 80 b2 więc już bardzo długo Pozdrawiam wszystkich pasjonatów
Aby13 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam wszystkich fanow czterech kółek. Jak przystało na wstepie pasuje się przywitać.Jako użytkownik Forum oferuje również pomoc ze swojej strony przy eksploatacji diagnozowaniu i naprawach waszych audiczek.Posiadam oryginalny program VCDS a także inne firmowe komputery niekoniecznie do naszej marki .Zajmuje sie naprawa aut osobowych od 10lat .Posiadam własny warsztat.Także jakby co to chetnie udziele wskazówek.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi