Stepel66 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Witam ! Mam na imię Patryk, niedawno zakupiłem kolejne autko z grupy vag, którym jest audi a4 b5 fl
sagsire Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Witam, po tej stronie Robert z Lublina Pozdrowienia dla wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi A4!
Radek.Sz Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Siema wszystkim forumowiczom i posiadaczom jedynej słusznej marki... - Audi. Jestem z Ina i obecnie jeżdżę A4 B6 1,9 TDI Quattro 130 Koni z 2003 roku. Wcześniej miałem 2 razy A3 8L 1,6 101 konny jedną z `96 roku a drugą z `97.
Zolw404 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Z racji tego, iż stałem się jakiś czas temu posiadaczem A4 zacząłem coraz częściej zaglądać na tę stronę. Jest ona bardzo pomocna dla takich nowicjuszy jak ja, dlatego też postanowiłem zacząć aktywnie uczestniczyć w dyskusjach, i to jest mój pierwszy wątek tutaj. Pozdrawiam.
BogOOsh Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Witam wszystkich, nazywam się Przemek! Zostałem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.6 [95']
Rekomendowane odpowiedzi