jacek70 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_lucas Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashful Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Cześć Wszystkim maniakom motoryzacyjnym. Mam na imię Sebastian. Miałem w życiu kilka samochodów, w tym trzy VW Passaty, B5, B5.5, B6. Za każdym razem mówiłem że następne będzie Audi. Jednak kończyło się na zakupię Passata. Cena brała jednak górę. W końcu udało się, przyszedł czas na zmianę samochodu, i pod domem stoi zaparkowane Czarniutkie Audi A4 B8 2.0TDI 143BHP w sedanie. Później jak znajdę chwilkę czasu to zrobię kilka fotek i dodam je tutaj. Pozdrawiam Gorąco wszystkich zapaleńców Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzios178 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Witajcie nazywam sie Konrad i jestem swieżym posiadaczem Audi A4 B5 1.8 T . Jest to mój kolejny już niemiec lecz pierwszy Audi . Zarejestrowałem sie na forum zeby porozmawiac z fanatykami jak i uzytkownikami marki . pozdr. Edytowane 26 Września 2015 przez Kondzios178 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Ja Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam Wszytskich Klubowiczów. Audi A4b5 1.6 8V 1996r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niconer Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam Wszystkich Forumowiczów! Mam na imię Paweł. Mieszkam w Płocku, woj. Mazowieckie. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 2.0L BP+LPG 96kW Avant. Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ jest to moje pierwsze autko marki Audi. Jestem osobą , która woli samemu diagnozować oraz naprawiać autka. W mojej A4 zdążyłem już dorobić klucze, oraz wykonać kilka kodowań - właśnie dzięki Waszym poradnikom - Dziękuję Wam za to! Na chwile obecną jestem zielony w tych sprawach, ale szybko się uczę! Mam nadzieje , że za jakiś czas będę w stanie sam komuś pomóc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzios178 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol0611 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam wszystkich! Mam na imie Karol i od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 (B8). Narazie jestem zielony jeśli chodzi o sprawy związane z tym samochodem ale mam nadzieję że dzięki Wam moja wiedza powiększy się a z czasem to i ja bede mógł udzielić komuś pomocy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witaj Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomber33 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Cześć Wszystkim, Mam na imię Tomek i od roku posiadam jedyne słuszne AUDI A4 w wersji B7 1,9 TDI BRB. Pozdrawiam ekipę z Podkarpacia i Rzeszowa - jesteście widoczni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nenes Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b6quattro Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baymax Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Cześć wszystkim! Nazywam się Dawid jestem z Łodzi i mam skromną A4 1.8 PB+LPG 92kW, która jest jednocześnie moim pierwszym samochodem.Jestem całkowitym laikiem i mam nadzieje że w razie problemów mogę na was liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuEM Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuEM Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi