Paczek07 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Cześć , Mam na imię Bartek i od niedługiego czasu jestem posiadaczem czarnego A4 B7 Avant BPW . Z racji że dużo sam dłubię przy aucie zapewne będę sporo zaglądać na forum i mam nadzieję udzielać się. Na co dzień pracuję jako Car Detailer w Studio Swisswax'a oraz zajmuję się usuwaniem wgnieceń metodą PDR Mam nadzieję że znajdę trochę wolnego czasu aby przedstawić auto w odpowiednim dziale i podzielić się fotorelacja z korekty lakieru którą planuje na najbliższe dni Pozdrawiam !
Zoke Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Siemano wszystkim forumowiczom. Dołączyłem do was nie dawno mam nadzieje że znajdę tu potrzebne dla mnie info. Pozdro.
Eliza Cieslak Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (Biłgoraj) Witam forumowiczów i wielbicieli czterech kółek . Mam na imię Eliza i od niedawna jestem posiadaczką audi a4 b7 tdi avant. Mam nadzieję że był to dobry wybór .
A4CCH Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (Chełmno) Witam wszystkich forumowiczów i fanów Audi Mam na imię Michał i od pewnego czasu tu zaglądam, aż postanowiłem do Was dołączyć. Posiadam A4 B5 po liftingu, jest to 1.8 benzynka w sedanie.
Rekomendowane odpowiedzi