daniel1016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam nazywam sie Daniel od 2 miesiecy jestem w posiadaniu a4 b8. Myśle ze juz najwyższa pora na Mody i i ulepszenia licze na wasze na wasze fachowe porady, ja tez postaram sie doradzic i wyrazic swoja opinie. Pozdrawiam z Slaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekrs4 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 witam wszystkich. jestem właścicielem audi a4 b7 3.0 TDI V6 quattro z frontem od rs4 szykuję się do kolejnych zmian i chętnie skorzystam z doświadczenia kolegów z forum. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falek4 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jestem z Torunia i posiadam A4 B8 3.0 TDI. Jest to moje pierwsze autko tej marki. Chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia i dowiem się więcej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossfader Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam, Od 2 miesięcy jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant 1.8 B+G z 2000r. To moje 3 auto ze stajni audi po dwóch 80 - B3 i B4. Mam nadzieje ze będe mógł pomoc innym i że sam czasami znajde odpowiedzi na problemy związane z tym modelem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek Lolek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam, wszystkich serdecznie, mam w planach zostać posiadaczem Audi więc myślę ze to forum pomoże mi w poznaniu tej marki samochodu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Siema jaką audiczke planujesz kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek Lolek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Siema jaką audiczke planujesz kupic ? A4 b6 w benzynie, narazie się zagłebiam jaki silnik dokładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 kombi czy sedan? osobiscie polecam kombi jak dla mnie o wiele ładniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4rud3r Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Cześć Wszystkim.Mam na imię Piotr, pochodzę z Suwałk. Jak na razie nie byłem posiadaczem 4 pierścieni ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Avant panowie nie kombi Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A no Avant ;-) różnie to się mówi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidbydgoszcz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Hej, witam wszystkich jako świeżo upieczony właściciel A4 B6 Już na wstępie chciałbym podziękować, bo jeszcze zanim zdążyłem się zarejestrować, wiedza zaczerpnięta z forum przydała się już kilkukrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf1991 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jestem Czarek, mieszkam na Mazurach no i z racji tego, że powiększy mi się rodzina to szukam większego auta niż te, które mam obecnie (Golf IV, fajny wozik ale będzie za mały ehh). Plan jest niby prosty ale zerkając w internecie staje się trudny- znaleźć i kupić Audi A4 B7 Avant 1.8T do 30 tyś zł. Nie wiem czy w kraju coś znajdę ale mam nadzieję że tak. Od przyszłego tygodnia znajomy w DE będzie szukał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi