Fido29 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Witaj! To opiekuj się nimi dobrze;)
michu1982 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Witam wszystkich jestem z Inowrocławia. Od niedawna posiadam A4 B7 Avant.
tiestorin Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Cześć wszystkim Jestem Maciek i wprowadzam się na forum z A4 B7 2.0TDI BRD w Q ( po kilku modyfikacjach:) ) Śląskie/Buczkowice Pozdrawiam ! Edytowane 2 Października 2016 przez tiestorin
wojtek0903 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Witam, Mam na imię Wojtek. Jestem posiadaczem Audi A4 B8 2011 rok z silnikiem 2.0 TDI 170 KM.
Radek1410 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Witam serdecznie,mam na imię Radosław. Mieszkam w Kielcach i posiadam Audi a4b5 2.8q kombi.
d4ri0 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Witam wszystkich!! Od stycznia jestem posiadaczem A4 B7 3.0 TDI Quattro :D
apfoto Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Witam ...Przyszedł taki dzień że moje stare A6 2.5TDI stało się pełnoletnie, decyzja o sprzedaży była trudna Adam płakał jak sprzedawał Nie wiem co mi odwaliło ale postanowiłem kupić Toyotę Avensis... Znalazłem w miarę fajny egzemplarz i zostało tylko podpisać umowę ...W ostatniej chwili otrzeźwiałem i zrozumiałem że jednak tylko Audi Nie było mnie co prawda stać na A6 wiec kupiłem i chyba polubię A4 Zarejestrowałem się tu gdyż ciągle szukając informacji kierowało mnie na to forum wiec skoro tu jest tyle ciekawych informacji to czemu by się nie zarejestrować ... Więc oficjalnie witam Ps.Dodam że jestem fotografem i ostatnio dosyć często zdarza mi się fotografować auta więc gdyby ktoś potrzebował profesjonalnych zdjęć to służę ... Tu mała próbka moich fotek... https://apfoto.myportfolio.com/auta
muunv Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Witamy Zdjecia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BartasBDG Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Witam od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 1.8T quattro z 2004roku.
Rekomendowane odpowiedzi