wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udiyane Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witoj z pod Babiej Góry ( -; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Qcyk Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam wszystkich posiadaczy jak i znawcow audi Nie wiele moge opisac moje 4 kola bo posiadam je dopiero 3 tyg.Mam nadzieje... dzieki Wam usune pare usterek i zmodernizuje go troche Pozdrawiam Jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 strzała Dżek witaj na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondy Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam wszystkich użytkowników autek z silnikiem ALT i pozostałych również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk CJCB Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam wszystkich audiholików, a przy okazji Wesołych Świąt. Eryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobson Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Cześć wszystkim, Od niedawna (dokładniej od 1.5 miesiąca) jestem posiadaczem Audi A4 B6 z 2001 roku w wersji Quattro z silnikiem 3.0 V6 ASN, skrzynia Tiptronic. W samochodzie początkiem 2016 zamontowana instalacja gazowa, inaczej chyba bym się nie porwał na taki silnik Jeszcze nie mam żadnych zdjęć także go nie zaprezentuje ale myśle że z czasem jakieś się pojawią. Kupując samochód wszystko było ok prócz paru usterek które powoli usuwam. Samochód planuje zatrzymać na kilka dobrych lat więc chciałbym go dopracować na ile mogę. Mam nadzieję że będziemy mogli wymieniać się doświadczeniami i pomagać sobie nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf_1984 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam wszystkich, jestem z Chełma, od niedawna posiadam A4 B6 avant! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf_1984 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf_1984 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniutki Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirks83 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Hello!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek-a4 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Cześć wszystkim, na imię mam Arek pochodzę z miejscowości pod Olsztynem. A4 b6 1.9tdi posiadam od 3 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniutki Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarryKent Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Płock Witam wszystkich miłośników i posiadaczy Audi A4. Moja srebrna strzała to wysłuszona B5-ka Avant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniutki Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi