dominik_hela Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 cześć, Spoiler jak w temacie czy ma ktoś może na sprzedaż taką lewą kratkę zderzaka przedniego do audi RS4 B7 o numerze 8E0807681E, albo wie gdzie można taką dostać ?? z góry wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
WojtasTaba Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Witam, właśnie się zorientowałem, że nie przywitałem się na forum Jestem zarejestrowany od ok. miesiąca, i od takiego czasu jestem również posiadaczem S4 B5 FL sedan. Pozdrawiam.
Kris1488 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Siemano Spoiler Mam pytanie,może ma ktoś z was przedni zderzak na zbyciu do audi a4 b5 lifta(najlepiej czarny) *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
kravi87 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Czuje, ze nie raz skorzystam z waszych porad i propozycji dlatego postanawilem wstapic do klubu. Postaram rowniez odwdzieczyc sie posiadana wiedza na rozne tematy odnosnie naszych A4? w szczegolnosci b5? Pozdrawiam
Fiedor94 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Cześć koledzy i koleżanki! Mam 24 lata i pochodzę z woj. Podlaskiego natomiast aktualnie mieszkam w woj. Lubelskim. Od niedawna jestem posiadaczem ciekawego egzemplarza Audi a4 b6. Dobrze jest mieć kontakt z pomocnymi osobami o podobnych zainteresowaniach! Jestem pewien, że dowiem się dużo nowych i ciekawych informacji z tego forum a jednocześnie może sam komuś w czym pomogę Do zobaczenia na forum i na drodze!
Tamil1991 Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Witam Jestem tutaj nowy witam kolegówi kolezanki Spoiler Mam problem Posiadam Audi A4 B5 LIFT 1999 Posiadam Xenony samopoziomujące po tych strasznych mrozach -19 zaczeło mi cos wyc i swiatła swieca mi oko 2-3 metrów przez samochodem Nie chce isc swiatąła w gore tylko szumi wyje jedna czesc dodaje do załacznika Prosze o pomoc co to moze byc *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
_A_u_d_i_D_r_i_v_e_r_ Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich posiadaczy jak i pasjonatów Audi, i nie tylko. Jestem posiadaczem od miesiąca A4 B5 2.6 v6 ABC w PB z przodem od S4 oraz od roku mam Audi 80 Avant 2.0 ABK.
ostry-90 Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Siema! Jestem nowym użytkownikiem tego forum, posiadam od nieco ponad tygodnia A4 B8 2009 rok z silnikiem 1.8 TFSI. Pozdrawiam wszystkich!
Dariano9 Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Dariano z Malborka, posiadam B6 Alt 2.0 Multitronik z 2001r. Pozdrawiam wszystkich.
JaroCSW Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Witam wszystkich femorumowiczów Mam na imię Jarek, jestem ze Świecia n Wisłą kupiłem właśnie A4B6 kombi 1,8T BFB 163ps z LPG
stolbud Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Seba z rzeszowa. chce kupic audi a4b6 kombi 1.9tdi
Piotrek1892 Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Cześć wszystkim jestem nowy na forum poszukuje ludzi z lubuskiego okolice zielonej góry to rozmowy wymiany tematów na temat audi wspólnych przejażdżek
pan_marchewa Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich! Żałuje że wcześniej nie zaglądałem bo można tu wyhaczyć dużo rarytasów Edytowane 19 Marca 2018 przez pan_marchewa
Rekomendowane odpowiedzi