TheSharQ Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Cześć wszystkim, Jestem Paweł i od dwóch dni jestem właścicielem białego Audi A4 B7 3.2FSI V6. Niemiec płatał jak sprzedawał ? Oczywiście autko do remontu bo ktoś wjechał w tył masakrując zderzak i klapę bagażnika. Liczę na was przy szukaniu części ? Pozdrawiam TheSharQ Edytowane 14 Maja 2018 przez TheSharQ Dodanie zdjęcia
mkrex Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Witam wszystkich Krzysiek z Tarnowa A4B8 2.0 2012 r. CJCC ale mi mało wiec bedzie wiecej
DagmaraS Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Hej, od soboty jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A4 B5 Avant Quattro w gazie ? taki moje marzenie które mąż spełnił. Jestem z Warszawy, na codzień siedzę w serwisie LPG ?
Kosmita Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 1 godzinę temu, DagmaraS napisał: Hej, od soboty jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A4 B5 Avant Quattro w gazie ? taki moje marzenie które mąż spełnił. Jestem z Warszawy, na codzień siedzę w serwisie LPG ? Witamy w Klubie . Zapraszamy na warszawskie spoty. Info w moim podpisie. pzdr
Kamillop Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Siemka mam na imię Kamil ,mieszkam w okolicach Opola Lub. woj.Lubelskie posiadam A4 b6 1.8 bex quattro
Hugo Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Opublikowano 15 Maja 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Na początek polecam zapoznać się z forum oraz korzystać z wyszukiwarki Pozdrawiam ,,,
RepTile Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 Witam, na forum od pewnego czasu ale nie zbytnio się udzielałem i chciałbym to zmienić ?. Jestem Patryk Olsztyn w-m, autko to jak narazie zwykle pospolite A4 b5 1.8. Serdecznie pozdrawiam
Hugo Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Opublikowano 15 Maja 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Na początek polecam zapoznać się z forum oraz korzystać z wyszukiwarki Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi