Hugo Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Fruziaarczi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Hej mam na imię Ewa i jestem z Warszawy. Moja miłość na kółkach to Audi A4 B6 pozdrawiam wszystkich
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
brzeziu94 Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Siemka jestem nowy i jestem szczesliwym posiadaczem audi a4 b7 tak zwanej avant w wersji s line pakietu zewnetrznego i wewnetrznego auto jest bardzo wygodne silnik jaki w niej posiadam jest 2.0 tdi tak zwany (Ropniok) 170 km oczywiscie z dpf
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Grzesieek Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Cześć wszystkim! Forum czytam od jakiegoś czasu, przyszła pora na rejestracje.
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
DonDżonson Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam jestem z okolic Poznania i zastanawiam się nad wymianą jednego z obecnych samochodów na nowy i rozważam A4, mam nadzieję że forum pomoże mi podjąć decyzję, a cyz na tak czy nie to się okażę?
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Makaronek Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam od niedawna stałem się posiadaczem a4 b6 1.8 t quattro 163km. Spoiler Mój problem jest taki że jak jeżdżę spokojnie nie daje do pełna gazu itd to auto chodzi całkiem przyzwoicie, jednak gdy dam więcej gazu i chce to trochę przeciągnąć na biegu to lubi sobie silnik po szarpać tak po kuleć trochę, wiecie może od czego zacząć? Co może być przyczyną? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
classics107 Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam wszystkich serdecznie :). Forum przeglądam już z pół roku, jednak rejestracja nastąpiła dopiero dziś ? Rozglądam się właśnie za swoją pierwszą "audicą" i mam nadzieję, że doświadczeni użytkownicy tegoż oto forum pomogą rozwiać kilka wątpliwośc. Pozdrawiam wszystkich czytających.
Kaszikume Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam Wszystkich ? Byłem szczęśliwym posiadaczem B4 Myślę że A4 też mnie nie zawiedzie ??
Rekomendowane odpowiedzi