Robert Pawelek Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam! Spoiler Mam pytanie odnosnie podsufitki i boczkow na slupkach Czy pasuja z b8 Do b6 Z gory Dziekuje za pomoc .*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. *Proszę uzupełnić profil.
Hugo Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
DominikCBR Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam wszystkich klubowiczy i klubowiczki, od niedawna posiada A4 B8 Avant niestety tylko 2.0tdi
Hugo Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
w3soly Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Siniarzewo(Kujawy) Witam wszystkich klubowiczów.
Paweł A4 B6 3,0 Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam wszystkich Spoiler mam problem z moja A4 B6 Avant 3.0 v6 ASN, a mianowicie falują obroty i nie ma mocy jaką miała przy zakupie. załączam zdjęcia błędów . Błąd 17646 jest na zapalonym zapłonie. A reszta błędów wyskakuje podczas jazdy. po kasowaniu błędów zostaje tylko ten pierwszy. POMOCY .*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
querries Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Siemanko, wstaw foto i więcej informacji o samochodzie bo jestem ciekaw co tam posiadasz. Pozdrawiam
Bartek9008 Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam i pozdrawiam wszystkich userów Spoiler I od razu pytanko: Czy zna ktoś jakiegoś speca z Warszawy który zajmuje się montażem czujnika zmierzchu i deszczu? pozdroo .*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
xvany Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Piotr z Warszawy wita serdecznie wszystkich klubowiczów.
matis192 Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam jestem Mateusz jestem z Kępna mam 26 lat i całe życie jezdziłem BMW E36 E30 E34 E32 E39 Teraz zaczeło mi sie podobać A4 B5 1.8 125 koni z LPG
adamraku Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam wszystkich! Do zobaczenia na warszawskich ulicach
Rekomendowane odpowiedzi