Jamnior123 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Witam wszystkich i każdego z osobna ! Siemanko
Hugo Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
arekaudib6 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 witam. Spoiler mam problem z kodowaniem licznika po wymianie modułu kierownicy. przed wymianą miałem około 1/4 zbiornika po kodowaniu zapaliła się rezerwa dolałem 6l i dalej lipa dolalem następne 6l dalej rezerwa. audi to b6 1,8t manual 2001 ośka . proszę o poprawne kodowanie adresu 17. dokładałem tempomat który działa ok. pozdrawiam i dzięki. kodowanie zrobione tak 17 01301 16 00042 vin przyuczony *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Lewus1992 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Witam. Spoiler Posiadam audi a4 b7 2.0tdi brd. Od pewnego czasu mam problem żeby odpalić samochód po wymianie przekaźnika 457 problem ustal na około 3 mc. Niestety ostatnio jest coraz gorzej mianowicie nie zapala mi się kontrolka świec i autem można kręcić i kręcić gdy zostawi się go na zapłonie to po 30 sekundach świece się pojawia można auto normalnie odpali ale wyskakują przeróżne np klocki dpf itp. I jeszcze jak już zapala się świece A samochód jest rozgrzany to też wszystko kręci A nie chce odpalić. Odwiedziłem już paru mechaników ale bez efektów. Ostatni powiedział że wyskakuje jakiś błąd " błąd komunikacji z sterownikiem silnika " może miał ktoś podobny problem. Będę wdzięczny za każdą pomoc . Pozdro. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Grzeski Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Siemacie i czołem AudiManiacy! Sławek jestem, województwo mazowieckie, Płock. Audi A4 Avant B6 1.8t quattro. Bardzo mi miło, że mogę tu być, Dziękuję ? Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez Grzeski
Hugo Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
densel Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 W dniu 17.08.2018 o 17:28, densel napisał: Witam Pokaż ukrytą zawartość mam taki problem po bardzo mocnym hamowaniu za jakiś czas pojawił się błąd 00257 gość co mi podłączył vaga powiedział że pompa abs więc wymieniłem i dalej to samo może ktoś miał taki problem a i nie działa abs esp z góry dziękuje za jakąś pomoc.Pozdrawiam. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. *Proszę uzupełnić profil. WITAM,WSZYSTKICH. AUDI A6 C5 2000.r 1.9 TDI. Pozdrawiam wszystkich miłośników audi maniaków . *Wchodzisz w swój profil i tam edytujesz wstawiając odpowiednie dane.
Gonzo75 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witam wszystkich forumowiczów. Posiadam a4 b6 Avant z silnikiem AVF o nalocie 250 tyś chyba prawdziwy. Pozdrawiam Adam.
Hugo Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
misukin Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Siema ! Chciałbym się przywitać, bo już od kilku tygodni jestem zarejestrowany, ale jeszcze tego nie zrobiłem Wcześniej posiadałem różne autka - ostatnie a3 8l 1.8t aum. I chyba zrobiłem błąd, że je sprzedałem ? Znaleźć nowego auteczka nie mogę od już prawie 3 miesięcy ? Wszystkie egzemplarze, to jakieś padaki totalne... No ale cóż tak czy siak - już trochę się dowiedziałem dzięki forum i na pewno jeszcze będę tutaj częęęsto wpadać ?
Hugo Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
jachu1111 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Hej wszystkim jestem z Szubina kupiłem właśnie b8 2.0 Tdi i zobaczymy jak to będzie czy zostanie że mną na dłużej.
Rekomendowane odpowiedzi