Hugo Opublikowano 3 Października 2018 Autor Opublikowano 3 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Bequiet Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Cześć wszystkim ? Jestem świeżym posiadaczem A4 b6 3.0 z Rawicza (woj. wielkopolskie) Zapraszam do następnego działu gdzie opiszę wszystko co związane z moim autem jakie wrażenia i problemy. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 3 Października 2018 Autor Opublikowano 3 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
HansDexter Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Witam wszystkich. Jestem z pomorza a dokładniej z Tczewa. Chęć zmiany samochodu przywiała mnie tutaj, dlaczego? Bo mojej żonie spodobało się A4b8 ? A co z tego wyjdzie, zobaczymy, pozdrawiam wszystkich Tomasz
HansDexter Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Dziękuję bardzo i pozdrawiam ?
piotr szuster Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 witam serdecznie forumowiczów.Moje pierwsze autko to audi a4b5 avant.
Janko24 Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ? Wielkopolska - Łobżenica A4 b5 2.4 v6 quattro APS
AudiA4ABT Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Witam wszystkich forumowiczów Audi A4 B7 2.0 BLB
Avde Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Bardzo się cieszę, że mogę tutaj z Wami być i mam nadzieję że miło oraz aktywnie spędzę tutaj czas oraz pomogę w wielu kwestiach. Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 4 Października 2018 Autor Opublikowano 4 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
MatteoAlessandro Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Witamy w gronie posiadaczy najładniejszych A4 ?
Amson Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Hej, nazywam się Filip. Kupiłem niedawno A4 ale niestety jest pewien problem, chyba turbosprężarka :/ Dam rade za 500zł już kupić jakąś? Audi jest moim drugim samochodem :) Wcześniej jeździłem Golfem 3
Hugo Opublikowano 4 Października 2018 Autor Opublikowano 4 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Odi A4 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Siemaneczko. Nazywam się Artur, jestem z okolic Opola (jak ktoś z okolic chętny na latanko to zapraszam na priv ;) ) Parę dni temu kupiłem audi a4 b5 w sedanie z benzynowym 1.6 Mam nadzieję, że na forum będziemy sobie wzajemnie pomagać :D Pozderki :D
koka05 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Witam wszystkich serdecznie. ??
Rekomendowane odpowiedzi