Hugo Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
RysiekKSC Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Tak więc witam wszystkich. Od 8 września jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b7 2.0 TDI Mam na imię Mariusz. Jestem z Częstochowy, ale obecnie mieszkam w Świętochłowicach. Często też bywam w WLKP. Najprawdopodobniej zagoszcze tutaj na bardzo długo, bo w mojej rodzinie od zawsze jeździ się audi Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
miłosz19851 Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 witam serdecznie wszystkich na imie mam Miłosz od 19.09.2018 jestem posiadaczem Audi a4b7 z 2008roku pochodze z Sycowa woj Dolnośląskie
Hugo Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Mazzzzurek Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Patryk, pochodzę z okolic Mogilna, woj kuj-pomorskie. Od 31 sierpnia tego roku jestem posiadaczem A4B6 1.9 TDI Lepszego zdjęcia nie mam
michałkulik Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum
Hugo Opublikowano 7 Października 2018 Autor Opublikowano 7 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
kamilsob3 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Witam jestem Kamil i szukam Audi A4 B7 dla siebie i chętnie bym się dowiedział czegoś ciekawego i pożytecznego od pasjonatów marki. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 7 Października 2018 Autor Opublikowano 7 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
SPAJDER s2 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Witam wszystkich klubowiczów. Nazywam się Marcin mam nadzieję że znajdę tu dużo ciekawostek a w razie potrzeby uzyskam pomoc (oby nie była potrzebna ?) A to mój pojazd?? ????? A4 B8 2.0 TDI AVANT
21kyre Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Cześć, witam wszystkich mam nadzieję, że sobie nawzajem pomożemy jestem Eryk, lubuskie
krewek1 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Witam wszystkich forumowiczów, jestem Adam, podlaskie, miło być w waszym gronie.
Angell_88 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Dzięki za przyjęcie ;) mam nadzieję, że będę mogla czerpać garściami aby dowiadywać się jak najwięcej o swoim aucie bo na razie mam wrażenie, że błądzę we mgle :)
Alunogalo Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Witam wszystkich. Jestem Grzesiek z Tarnowa. Chwilowo przebywam z rodziną w Dossenheim (Niemcy). Mam A4 2.0 TDI (170KM) z 2008 roku. Jeśli chodzi o motoryzację to jestem laikiem. Mam nadzieję że uda mi się tutaj znaleźć pomoc gdy będę miał problem z moją białą damą.
Rekomendowane odpowiedzi