shavt Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Witam Zarejestrowałem się żeby poszerzyć wiedzę o samochodzie który zamierzam kupić. Poszukuję również osoby z okolicy która pomoże mi w sprawdzeniu auta przed zakupem. Pozdrawiam
darekl74 Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Chciałem pozdrowić szanowne grono
Hugo Opublikowano 3 Października 2019 Autor Opublikowano 3 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Klaudiusz2510 Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Cześć wszystkim, mam na imię Klaudiusz, jestem z okolic Nowego Sącza i posiadam Audi A4 B6
Hugo Opublikowano 3 Października 2019 Autor Opublikowano 3 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Olo2012 Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Witam, chciałbym pozdrowić wszystkich forumowiczów.
mirkovsky Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Witam wszystkim forumowiczów *fanatyków* AUDI Od miesiąca jestem posiadaczem A4 B7 i mam nadzieję, że w razie potrzeby znajdę tutaj pomoc jak i sam pomogę o ile będę znał rozwiązanie problemu.
Danow91 Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Przykaz jest żeby powitać wszystkich a więc Witam wszystkich zgromadzonych. Miłośników, zapaleńców i oczywiście Januszy majsterkowania Mam na imię Daniel i prezentuje legendę POLSKIEJ WSI mianowicie 1.9TDI A4 B5 98r. po pierwszym Liftingu od 2007 w kraju i jednym podworku. Chętnie podzielę się zgromadzona wiedzą i takie tam bla bla bla Trochę pobawilem się z silnikiem AFN głównie z ciekawości bo zawsze benzyna i gazozu. Na pierwszy ogień poszły zacinajace sie kierowniczki turbiny a to przetarty wąż intercoolera... Egr wymontowany a niech ma... lepiej mu będzie bez. Tarcze przód i klocki FERODO (288mm) klocki tył TRW. Regenerowalem zaciski tył wraz z jarzmem, osłona, gumeczkami i przy okazji wymieniły się łożyska a tarcze się przetoczyly u znajomego. To tyle jak na razie, było tego więcej ale nie rozpisuje się bo może nikt nawet nie doczyta do tego momentu. Pozdrawiam serdecznie i jeśli ktoś coś to zapraszam na priv.. Hej
Hugo Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
laki89 Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 witam wszystkich miłośników audi....jestem posiadaczem audi a6 c7 rok produkcji 2015...przebieg 75 tys...silnik 2.0.tdi..190km.. oznaczenie CNHA..skrzynia manual..2x s-line...proszę o pomoc osoby posiadające ten sam silnik 2.0tdi CNHA...czy na zimnym silniku mają świerczenie w okolicach paska osprzetu...jest to świerczenie pompy olejowej..serwis deklaruje że ten model tak ma..proszę o wypowiedż
Dawideł Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Witam jestem nowym użytkownikiem forum i posiadam audi a4 b5 Avant 1.8t ajl i pierwsze pytanko czy wie może ktoś jaki koc na turbo do tego autka mugł bym założyć???
Hugo Opublikowano 5 Października 2019 Autor Opublikowano 5 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi