wspj Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Hej witam Wszystkich oglądając różne tematy z forum myślę że sporo dowiem się o tematach technicznych
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Chmielu 85 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam serdecznie drogich kolegów. Mam na imię Mariusz. Od niedawna posiadam b6 AKE Quattro z tiptronikiem?
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
berater Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Nie będę ukrywał, że nie posiadam Audi. Jeżdżę VW Touaregiem. Ze względu na bliźniacze niektóre rozwiązania, w ramach tego samego koncernu, postanowiłem się zarejestrować, bo znalazłem kilka interesujących mnie tematów . Mam nadzieję, że mnie nie pogonicie
Hugo Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Szymi14 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Cześć, jestem nowym użytkownikiem. Jakiś czas temu kupiłem auto od innego użytkownika forum i postanowiłem tu zawitać. Pozdrawiam ?
Hugo Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Hrabia 555 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam wszystkich ze społeczności klubowej a4 !
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
artur_ar2r Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam Po około 10 latach, wracam do rodziny AUDI. Była 80ka B3, jest A4 B6. Oczywiście nie brakuje już pierwszych irytacji z usterek, ale uzewnętrznię się w odpowiednich działach na forum. Pozdrawiam z samego centrum kraju, gdzie najlepiej organizować zloty, bo każdy ma tak samo blisko
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Rekomendowane odpowiedzi