Hugo Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Andre91x Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Hej, mam na imię Andrzej jestem z Krotoszyna w woj. Wielkopolskim. Posiadam a4 b6 avant
Hugo Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Bujak10 Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam serdecznie, Nazywam się Hubert, Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 B8. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Worie Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Jest mi niezmiernie miło, że w końcu po ponad 2 miesiącach śledzenia forum dołączam do ekipy. Oczywiście na początku chciałbym podziękować wszystkim za kawał dobrej roboty w tworzeniu strony; już znalazłem wiele tematów, które pozwalają mi na spędzanie miłych godzin w garażu przy dopieszczaniu swojego samochodu mimo iż jestem laikiem jeśli chodzi o mechanikę. Oczywiście to wszystko dzięki wam Dodam tylko że przede mną i Audi jeszcze długa droga, mam nadzieję że wspólnymi siłami damy radę i że w przyszłości to ja będę mógł wam pomóc słowem, a nawet czynem. Jescze raz i pozdrowienia dla wszystkich.
Krzys180 Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam wszystkich pasjonatów AUDI Jestem posiadaczem A4 B8 . Pozdrawiam
Kryspin91 Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam wszystkich Jestem posiadaczem A4 B8 AVANT. Pozdrawiam.
Kossax Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 Szukałem A4 B6, a skończyło się na B8, także witam z ponownie z nowym zestawem i doprowadzamy do ideału
szczyypiorek Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 Hej, cześć witam wszystkich obecnych forumowiczów
Hugo Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Lukasz2504 Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam. Pozdrawiam wszystkich z forum.
Hugo Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
PneumonicDust Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam, jestem posiadaczem A4B8 2. TDI 2009 od niedawna. Mam wiele pytań co do tego auta i mam nadzieje ze jestem w odpowiednim miejscu. Pozdrawiam serdecznie
krzysztof g Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 a4 b6 1.9 tdi AVF avant 2003r. Sułkowice , mazowieckie
Rekomendowane odpowiedzi