Hugo Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
slayer74 Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Witam! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów z lubskiego (okolice Zielonej Góry) szczęśliwy posiadacz (to się jeszcze okaże z czasem ) Audi A4B6 2.0 FSI srebrny metalic od czerwca 2019. Jak to w tym roczniku auta trochę już zostałem w nim zrobione i parę rzeczy następnych przydało by się naprawić/wymienić. Na tym aucie chciałbym się nauczyć podstawowych napraw samochodu. (jedna już za mną: naprawa złamanego zawisu schowka pasażera - zestaw blaszek z allegro ). Za nastolatka kręciło sie trochę kluczami przy rowerach i komarkach później przy samochodach nie miałem się od kogo uczyć przełom lat 80/90 XX wieku i zainteresowanie motoryzacją zmalało prawie do zera. Tu na forum mam nadzieję że dość szybko znajdę fachowe odpowiedzi na moje pytania. Za parę minut pierwsze pytanie - układ wydechowy i czujniki (sondy). ps. sam sobie się dziwie że tak późno wziąłem się za "grzebanie w autach" mając kumpla dwa domy dalej co ma podnośnik dwukolumnowy pod chmurką od kliku lat naprawia od czasu do czasu auta ze znajomym seniorem mechanikiem następne kilka domów dalej inni znajomi mają garaż z kanałem dostęp prawie bez ograniczeń , trzy sklepy z częściami w odległości 30 i 250m od domu. Edytowane 1 Marca 2020 przez slayer74 rozszerzenie opisu
Hugo Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Opublikowano 1 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
pawkli Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 Głogów, dolnośląskie, Polska Witam serdecznie, aktualnie jestem posiadaczem Audi A3 8L oraz Hondy Accord VII, jednak dwa te pojazdy chcę zamienić na A4 b7 stąd moja obecność na forum:) Pozdrawiam
Kajetannn Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Cześć wszystkim!! Pozdrawiam serdecznie!
Aadrian1718 Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Nie wiem czy ktoś w ogóle czyta to ale jako nowy użytkownik forum witam wszystkich
Hugo Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Opublikowano 2 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kopciuszek Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Tomek, a mój samochód to Seat Exeo 1.8t (CFMA 150Km). Takie audi A4 b7 ze znaczkiem seata:) Mam nadzieję że wspólnie będziemy dzielić się nabytą wiedzą i doświadczeniem o naszych autkach. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Opublikowano 3 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
DonLippo Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Jak w temacie - serdecznie chciałem się przywitać
Hugo Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Opublikowano 3 Marca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
robmar71 Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Robert i jestem posiadaczem A4 B7 1,9TDI. Cieszę się ze mogę do Was dołączyć i wspólnie rozwiązywać problemy z naszymi "podopiecznymi". Pozfrawiam
Rekomendowane odpowiedzi