skubiszek Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Witam, mam na imię Przemo... jeszcze nie zakupiłem ukochanego A4 ale mam nadzieję że jeszcze bardziej mnie na nie ukierunkujecie. Do tej pory jeździłem i jeżdżę Hondą Civic 5D 99r.i słowa złego nie powiem na tą markę ale spodobały mi sie TDI... i jako że w rodzinie jest i Q7 i A8 to też chcę Audi. Pozdrawiam:)
jettka76 Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 witam,mam nadzieje miło spędzać a tym forum,pozdrawiam
Solan Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Witam serdeczenie wszystkich, właśnie jestem na etapie kupowania slicznej A4 Sebastian
alexchem Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Witam wszystkich serdecznie! Od dwoch lat jezdze A3 2001 jednak z powodow rodzinnych od trzech miesiecy jestem posiadaczem B7 s-line. Co tu duzo pisac przesiadlem sie z jezdzidla do limuzyny . Pozdrawiam wszystkich z UK. Artur
samuell Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Jestem nowym użytkownikem. Posiadam A4 z silnikiem 1,8T z 1996 roku. Cóż, jak w przyszłości będzie mnie stać, to przesiąde się na "nowszy model". :> To co mnie "zmusiło" do zalogowania sie i szperania na forum to problemy ze wskazaniam paliwa w moim aucie (i zdaje sie kolosalne spalania) Czy znajdę na te pytania ( i zapewne w przyszłości inne) odpowiedź, to sie okaże. Pozyjemy - zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich.
Fakier Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Witam! Jestem nowym użytkownikem. Posiadam A4 AVANT z silnikiem 1,8 z 1996 roku. Mam nadzieje że dzieki temu forum uda mi sie naprawić kilka usterek z moim autkiem Coś dziwnego dzieje mi sie z elektryką, ale myśle że dam sobie rade Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi