YAHOOO Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witam. Jestem tu nowy i chciałem się ze wszystkim przywitać! ? Auto jakie posiadam to a5 coupe. 2.0 tdi caha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrAdam6 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witam Adam z tej strony. Jestem Lęborka a moje 4 kółeczka to Audi a4 B9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus10iny Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witam wszystkich wraz z moją śliczną aczkolwiek na chwile obecną nie dokonca sprawną b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirec5811 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witam wszystkich.Aktualnie Audi A1 2.0tdi wcześniej A4 b7 2.0 tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirec5811 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Tez tak myślę i również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Pershing Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Siemka wszystkim. Jestem Kamil z Leżajska. Posiadam od jakiegoś czasu Audi a4 b7 w sedanie z silnikiem 1.6 No i w przyszłości będę chciał go ulepszać o różne gadżety, dlatego tu jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python23 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Cześć Jestem Rafał z Zabrza, jeżdżę a4 b7 1.9tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary Jelen Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Cześć wszystkim! Obecnie A4 B6 w kombiku mam nadzieję, że dowiem się więcej o samochodzie obcując z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniello35 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Witam szanowne grono posiadaczy Audi??jeżdżę A4 b8 2.0TDi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedee Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum na ten moment w posiadaniu a4b7 2.0 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi