Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Lipca 2021 Opublikowano 3 Lipca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
gordianus Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 Witam wszystkich klubowiczów. Fajnie dołączyć do Waszego grona. Pozdrawiam!
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Seth27 Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 Wielkopolska. Posiadam audi a4 b5 1.8. Miło mi wszystkich przywitać
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
19JasQ89 Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 Witam wszystkich klubowiczów.. Nazywam się Karol jestem ze śląska.. Jeżdżę teraz a4 b9 jest to już moje drugie a4 (poprzednie b8 sedan w moich rękach 7 lat) a ogólnie czwarte audi poprzednie dwie a3 pierwszej i drugiej generacji. Zawsze wkładam dużo serca do moich samochodów co z reszta mam nadzieje ze zauważycie na dniach w mojej galeri.. pozdrawiam ?
p_atrycjusz Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 Witam. Jestem z Dolnego Śląska i użytkuje Audi A4 B5, 1.9 TDi rok 2000.
Loverowerowe Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 Cześć! Jestem tu nowy, obecnie intensywnie poszukuję Audi A4 B8 polifta w quattro. W benzynie lub 3.0 V6 TDI. Pozdrawiam Miłośników
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
niekumaty_pl Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 Dzień dobry , Właśnie klepnąłem zamówienie na A4 i wpadłem od razu do was się zarejestrować. Szukam kilkunastu inspiracji i ciekawostek odnośnie tego modelu. pozdrawiam niekum
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Wasyl2102 Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 Cześć i witam wszystkich użytkowników. Cieszę się że dołączyłem do klubu
Rekomendowane odpowiedzi