Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Videculfide11 Opublikowano 6 Marca 2022 Opublikowano 6 Marca 2022 Witam wszystkich, od 5 lat mam w rodzinie audi a4b5 avant 1.9 tdi w automacie , jeździ nim żona ja naprawiam jak coś się psuje. Bardzo wdzięczny i wytrzymały (i mułowaty, przez skrzynie) jest to samochód. Dołączyłem do forum aby zasięgnąć informacji w sprawie dołożenia wyłącznika airbag pasażera bo syn niedługo przyjdzie na świat, ale pewnie poczytam też inne zagadnienia. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo lewej ropy albo niskich cen na stacjach.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Marca 2022 Opublikowano 6 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Wujo31 Opublikowano 7 Marca 2022 Opublikowano 7 Marca 2022 Krótko i na temat. Wujo 31 wita i pozdrawia wszystkich klubowiczów.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Marca 2022 Opublikowano 7 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Andrucha Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Bondziornooo Edytowane 8 Marca 2022 przez Andrucha Zmiana
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Radkomir 43 Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 Cześć wszystkim, jestem w posiadaniu audi już kilka ładnych lat , a swoją przygodę zaczynałem z audi 80 i tak już zostało
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Ragerr Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 Witam serdecznie wszystkich. Przygoda z audi zaczęła się w 2016r od a4 b5 1.8 ADR. Potem AVJ 1.8tq 202km. Obecnie jeżdżę Audi a4 b7 BFB 1.8tq 293km. Pozdrawiam wszystkich maniaków
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Miłośnik Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 Witam kolegów z forum , niezmiernie się ciesze ze mogę być wśród was Pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Pavelbyq Opublikowano 12 Marca 2022 Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Witam wszystkich. Nazywam się Paweł mam 42 lata i pochodzę z województwa warmińsko-mazurskiego, z Kętrzyna ( okolice Mrągowa i Giżycka) . Jakiś czas temu wyjechałem do UK i tak się losy potoczyły ze jestem tu już 4 lata i planuje zostać na stałe. Moje auto to Audi A4 b8 2.0 tfsi Quattro z 2011 roku. Kupiłem je niedawno, dla tego postanowiłem dołączyć do szanownego grona posiadaczy OOOO . Myślę że znajdę tutaj wiele wskazówek dotyczących tej marki. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w innych działach ? Edytowane 12 Marca 2022 przez Pavelbyq Literówka
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Marca 2022 Opublikowano 12 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi