morfang Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Hej, jeżdżę Audi o początku stycznia. Póki co pod górkę, na forum szukam pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ansmann Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Cześć, jako właściciel kolejnej już A4 (było B6, jest B9) myślę, że będę tu dość często zaglądał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybekdaro Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Witam wszystkich Forumowiczów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raviq89 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Witam serdecznie, po 3 letniej przygodzie z Audi A3 8L przesiadłem się na A4 B8 pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalu Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Cześć, Witam wszystkich serdecznie.Od zeszłego roku ponownie jestem szczęśliwym posiadaczem a4. Wcześniej było to a4 b7 2.0tdi ale teraz jest a4 b9 2.0 tfsi 190km avant. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 1.8t Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Witam wszystkich forumowiczow 😁👌 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_Zett Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Cześć wszystkim, od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4B7 1.8T BFB Sedan. Jest to moje pierwsze Audi w życiu, a już wiem, że nie ostatnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjendrus Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Od lat jako obserwator, nadszedł czas się przywitać :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur5689 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Witam wszystkich serdecznie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekgaz Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Witam wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradA Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Witam wszystkich. K. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor94 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Witam wszystkich! Sedan A4 B6 1.8t BFB 2002 : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebeo Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Witam, Jestem posiadaczem Audi A4 B6 quattro 2,5 TDI. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexel280 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Witam wszystkich jestem Dominik i zostałem szczęśliwym posiadaczem A4 B9 40TDI Quattro ☺️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdlorak Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Witam serdecznie wszystkich, Od dawna zaglądam czytam i oglądam forum lecz teraz pojawiło się pytanie które chciałybym zadać także czas na rejestrację :) A4 B9 s tronic 150ps w te-de-iku jak to somsiad mawiał. Rynek wtórny jak na razie s auto sprawuje się bez zarzutu jakieś 90tkm na zegarze... Szerokości przyczepności :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drucik41 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Witam wszystkich forumowiczów , posiadam Audi a4b6 od 6 lat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kA5pi Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Witam, Jestem posiadaczem A5 2.0 Tfsi z 2010r. w quattro dłubniętej na 331km i 461Nm. ”Przesiadam” się z forum A5, które niestety zginęło śmiercią naturalną.. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekp14 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Witam wszystkich pasjonatów Audi A4. Jacek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xszymu Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Witam wszystkich 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aminer Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Witam wszystkich u mnie akurat A6. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi