Artur K Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Witajcie. Jestem użytkownikiem Audi A4b9 od dwóch tygodni 😊 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominoo_ch Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Cześć wszystkim jestem nowy moją bryczka a4 b6 1.9 awx, nie za bardzo wiem jak dodać tu swoje pytanie odnośnie wydechu bo dodałem 5 godzin temu i zero odzewu a jak wchodzę w aktualności to ludzie dodają posty np 15 min temu i już 5 odpowiedzi jak dodać pytanie w dobrym dziale? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUNEREK Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Witam wszystkich😬 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacobMTB Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Dzień dobry wszystkim! Witam się jako właściciel A4 B9 w kolorze Manhattan Grey Edytowane 1 Kwietnia przez JacobMTB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil A4B8 STA Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Witam wszystkich serdecznie użytkuje A4B8 FL wcześniej S4B8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Witam wszystkich użytkowników audi Ja a4 b8 allroad silnik 2.0 TDI serdecznie pozdrawiam wszystkich 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka12 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Witam wszystkich forumowiczów. Jestem z Rzeszowa i w następnym tygodniu odbieram polisingowe auto z salonu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiuwojPL Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Cześć wszystkim. Mam na imię Wojtek. Od roku jestem posiadaczem A4 B9 avant 2.0 tdi s-line 110kw DEUA z 2018 r. Wcześnie tz. 6 lat jeździłem vw golf 7 variant 2.0 tdi CRBC Highline 2014 r. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvispol Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Witam wszystkich. Nazywam się Robert. Pół roku temu spełniłem swoje marzenie i kupiłem Audi A4 B6 1.8T quattro BFB 2004 r. Pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekord9610 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Witam sedecznie, po długich latach z BMW przesiadlem się na A4 B8 Avant 2.0 tdi CAHA, mam nadzieję, że będzie to przyjemna podróż 💪 Pozdrawiam Sebastian 😎 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mggwidon Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Cześć wszystkim😃 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido327 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Cześć wszystkim 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychusc Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Witam wszystkich serdecznie, nie posiadam Audi , tylko 4 Fiaty i VW UPa. Przyciągnął mnie temat, kolegi "zionx" ,o kodowaniu sterownika 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFZ Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Hej wszystkim. Moja nowa furka. Przy okazji - może znajdzie się na forum osoba, która budowała ten projekt, albo ktoś, kto zna ten konkretny egzemplarz? Mam parę pytań. Pozdro 😉 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa84 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Hej, poszukując zamiennika za moje A2 stałam się wczoraj posiadaczką małego, ekonomicznego A4B6 (avant?) 2,5 V6 quattro. Zakup spontaniczny, auto do poprawek blacharskich, wnętrze błaga o litość ale banan na twarzy jest więc będzie dobrze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morrek Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Cześć wszystkim. Niedługo będę posiadaczem laleczki A4 B8 Allroad 15'🤗 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnynaszybkosc Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Cześć wszystkim Niedawno stałem się posiadaczem tej dobrze się zapowiadającej Audicy Podstawowe rzeczy (oleje, filtry itd.) już porobione i jak na razie bardzo przyjemnie się śmiga 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziox Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Cześć wszystkim 🍻 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebonit Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Witam serdecznie, wszystkich wlascieli 4 kółek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1253 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Witam wszystkich. Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B9 i mam nadzieję na dalszą bezproblemową eksploatację🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi