szyhry85 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Witam wszystkich 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancerny Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Jestem nowym użytkownikiem! Mam na imię Witek. Obecnie posiadam Audi A4 B8 2008r 2.0 TDI więc serdecznie witam wszystkich! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noszekalesony Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Witam wszystkich. Kupiłem właśnie A4 B7 z 2008r. Liczę, że wniosę w to forum pozytywny wkład. To moje pierwsze audi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwrd Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Witam jestem nowym nabywcą pojazdu Audi A4 B9 45 TFSI 2023 co prawda pojazd jest w drodze ale liczę na pomoc forumowiczów. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello85 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Witajcie, Jestem nowym posiadaczem A4 B7 2009 r, prościutko od Niemca, który nie płakał jak sprzedawał :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio-fabek Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Chciał bym wszystkich przywitać . Całkiem nie dawno zakupiłem swoje pierwsze Audi i poszukując ciekawostek natrafiłem na waszą społeczność . Miło mi że mogłem do was dołączyć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Welcome to the A4 klub Polska . ALT code engine was my first Audi i drive it from 2009 , if i had a knowledge that is an engine with a lot oil combustion from factory i would not buy it , but it was a love on a firs site i hat to have it , did not research nothing , seen it , buy him after 20 minutes . Please open new topic and sear a lot of pictures and experience of owning it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra_V88 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Cześć witam wszystkich z miasta świetlistej hałdy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widzar Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Cześć Wszystkim! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebmoll Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Witam wszystkich. Audi 1.8T BFB z LPG. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinio1981 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Witam po kilkunastu latach znowu Audi ale teraz Q5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llor150 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Witam wszystkich :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miloszy Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Witam wszystkich serdecznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinczu Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Czołem forumowicze. Można powiedzieć że jestem świeżo upieczonym właścicielem B8, aczkolwiek zdążyłem się już oswoić. Na pewno ujrzymy się jeszcze w niejednym temacie Pozdrowionka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelB8 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Cześć wszystkim! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar Ko Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Witam👋 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tristand Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Cześć, Nazywam się Mateusz, jestem z Radomia. Właściciel A4B6 z niezawodnym 1.9 AVF 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi108 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Witam Serdecznie. Jestem od kilku dni posiadaczem kolejnego Audi Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slivka91 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Serdecznie Witam. Od kilku lat posiadacz A6 C5 Avant AWXa oraz od niedawna dodatkowo A4 B6 1.9 AVFa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianiwan1 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Cześć wszystkim, stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B9 2017r w quattro z silnikiem 2.0 TFSI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi