Aanders Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Siemanko wszystkim. Po długich poszukiwaniach jestem w końcu szczęśliwym posiadaczem a4b5 1.8t quattro ;) 1
sorter92 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Mam na imię Sylwester i od prawie roku jestem posiadaczem Audi A4B7 Avant z 2004 roku. Aktualnie 1.8T BFB, 6 biegów FWD. Witam wszystkich serdecznie! 2
w_kuba86 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Witajcie, ostatnio nabyłem A4 B8, 2.0 TFSi quattro z 2014 r 1
l3tz Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Witam wszystkich Mam na imię Łukasz i od roku jestem szczęśliwym posiadaczem A4 1
MrAlex Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Uszanowanie! Jestem Alex i od pół roku jestem posiadaczem A5 Coupe przedlift 2019 2.0 TFSI CYMC 252hp. Pora dowiedzieć się co można tu zmodyfikować, żeby było lepiej, szybciej i wygodniej ;) 1
Jimas80 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Witam, Tomek, Audi A4 B6 quattro 1.8t bex, Piaseczno, Mazowieckie 1 1
Nisucrepall Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca (edytowane) Witam wszystkich mam na imię Olek jeżdżę a4b8 3,2 fsi Edytowane 6 Lipca przez Nisucrepall 1 1
kwadrosfera Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Witam kolegów... jestem tu bo prawie nic o mojej gablocie nie wiem. Dlatego liczę na Was... 1
brain73 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Witam Audi A4 B9 Sedan 1.4TFSI S-tronic. Nieprawda że słabo idzie. Dla mnie super auto. Pozdrowienia z Lublina. 1
luli Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Szczęśliwy posiadacz Audi A4 B9 Avant 2.0TDI 150KM (2018). 1
don_pepe Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) Witam Serdecznie! Od końca kwietnia posiadacz pierwszego w życiu Audi i padło na Małysza. Wcześniej był Golf IV 1.9 TDI. Teraz zachciało się PB Pozdrawiam! Edytowane 19 Lipca przez don_pepe 1
Endriu9222 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Witam, jestem posiadaczem A4 B6 bex quattro, Żywiec. 1
Rekomendowane odpowiedzi