jakwes Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Witam serdecznie forumowiczów, Niedawno zakupiłem Audi a4b8 2.0 tdi Caga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aanders Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Siemanko wszystkim. Po długich poszukiwaniach jestem w końcu szczęśliwym posiadaczem a4b5 1.8t quattro ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorter92 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Mam na imię Sylwester i od prawie roku jestem posiadaczem Audi A4B7 Avant z 2004 roku. Aktualnie 1.8T BFB, 6 biegów FWD. Witam wszystkich serdecznie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w_kuba86 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Witajcie, ostatnio nabyłem A4 B8, 2.0 TFSi quattro z 2014 r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3tz Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Witam wszystkich Mam na imię Łukasz i od roku jestem szczęśliwym posiadaczem A4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrAlex Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Uszanowanie! Jestem Alex i od pół roku jestem posiadaczem A5 Coupe przedlift 2019 2.0 TFSI CYMC 252hp. Pora dowiedzieć się co można tu zmodyfikować, żeby było lepiej, szybciej i wygodniej ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimas80 Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Witam, Tomek, Audi A4 B6 quattro 1.8t bex, Piaseczno, Mazowieckie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisucrepall Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca (edytowane) Witam wszystkich mam na imię Olek jeżdżę a4b8 3,2 fsi Edytowane 6 Lipca przez Nisucrepall 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak1970 Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Witam wszystkich. Jacek 🙂 A4 Avant 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwadrosfera Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Witam kolegów... jestem tu bo prawie nic o mojej gablocie nie wiem. Dlatego liczę na Was... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacumoto Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Witam. Wszystkich. Jestem Jacu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedSin Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Witam wszystkich serdecznie😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Welcome guys on A4 klub Poland , enjoy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brain73 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Witam Audi A4 B9 Sedan 1.4TFSI S-tronic. Nieprawda że słabo idzie. Dla mnie super auto. Pozdrowienia z Lublina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basteq Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Witam wszystkich. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luli Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Szczęśliwy posiadacz Audi A4 B9 Avant 2.0TDI 150KM (2018). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_pepe Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca (edytowane) Witam Serdecznie! Od końca kwietnia posiadacz pierwszego w życiu Audi i padło na Małysza. Wcześniej był Golf IV 1.9 TDI. Teraz zachciało się PB Pozdrawiam! Edytowane 19 Lipca przez don_pepe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Good for you , welcome to A4 klub Poland. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekkS4 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Cześć wszystkim , jestem z pomorza 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audiczka_b7 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Witamy ja i moja audiczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi