BartekCh Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Witam A-czwórkowców!! Jestem zagorzałym fanem tylnonapędowców z bawarii, jednak w poszukiwaniach nowego autka natrafiłem na A4 turbo 190km no i zacząłem się mocno zastanawiać Zbierami info i kto wie jak to się skończy... -- Pzdr, Bartek
zakwa_pl Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Witam wszystkich klubowiczów,jeszcze nie posiadam własnej a4,lecz jestem w trakcie intensywnego poszukiwania Pozdrawiam
kleeju Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 witam wszystkich ze slaska i nie tylko:)
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Witaj na forum zapraszamy na spociki Krakowskie co Niedziele do Galerii kazimierz na ostatnie piętro parkingu-dach o godzinie 18-stej
zyga811 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 witam wszystkich klubowiczów moje audi juz ma 12 lat ale smiga jak roczniak jestem zadowolony z zakupu tego autka pozdro dla wszystkich zyga811 *uzupelnij profil [musashi]
xandmar Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Witamy serdecznie Zapraszamy do zapoznania się z wątkiem dotyczącym spotów w twoim regionie
Rekomendowane odpowiedzi